Forza badmintonsko en del af toppen

Forza er en yderlig stor figur, der derimod målretter til en anden gruppe af badmintonspillere med deres sko. Forza vælger at lave nogle gode kvalitetssko, til ungdom og motionister, og har derfor ikke særlig dyre sko. De har valgt at fokusere på at kunderne skal have mest muligt for pengene. Derfor koster et par Forza badmintonsko mellem 299 og til 799, hvilket er meget mindre kosteligt end prisen på sko fra for eksempel Yonex, der nemt kan koste 999 kr. Men bare fordi Forza har en billigere sko end konkurrenterne, betyder det altså ikke at det er en dårligere sko. Det er nemlig en sko, der indeholder det vigtigste og mest gavnelige for en badmintonspiller. Derfor er en Forza badmintonsko, en sko der er åndbar, stabil og har en god pasform.

 

Dine fødder skal kunne ånde

TANG2011Åndbarhed er utrolig betydningsfuld funktion ved en badmintonsko, fordi man sveder deres fødder utrolig meget ved kamp, træning og fysisk bevægelse. Derfor er det betydningsfult at overdelen på en badmintonsko er åndbar og har mulighed for at sveden kan forsvinde. Hvis du ikke kan komme af med sveden eller dele af væsken kan man risikere at skride rundt i badmintonskoen og få skader. En anden uheldig effekt ved at man ikke kan fordampe væsken, kan være at skoen kommer til at afgive lugte i en tidshorisont, og dette giver en lidt mærkelig sammensætning med badmintontøjet som for det meste ligger ved siden af skoene i tasken til og fra træning og kamp. Derfor er det vigtigt at anvende en badmintonsko som muliggør at sveden fordamper så ens fødder ikke kommer til at koge ved træning.

 

Din sko skal sidde rigtig

Hvordan skoen sidder på foden er sågar super betydningsful. Netop her snakker man typisk om 2 differentieret pasformer, en smal og en almindelig. Størstedelen af spillere har en tilbøjelighed til at vurdere de har brede fødder og de derfor skal bruge en bred badmintonsko, men faktisk er det overflødigt at bekymre sig så meget om en bred fod, faktisk vil jeg våge den påstand at størstedelen der mener de har brede fødder faktisk har en almindelig fod. Hvis man har en bred fod vil en sko blot strække sig og forme sig efter foden, så det er langt fra et så stort en udfordring. Et sted hvor der er en udfordring er når man som spiller har fødder der er smalle. På grund af den høje grad af bevægelser fra side til side her skal skoen optimal set skal sidde godt fast og det er grunden til at det er nødvendigt at man ikke kan skride fra side til side i dem. Så når man er født med smalle fødder er det ekstra vigtigt at man får en badmintonsko som også er bygget med en smal form, ellers vil man have stor chance for at vride over og man vil blive langsom på banen, fordi fødderne vil skøjte rundt i skoen.

 

Stabil sko følger udviklingen

Den primære årsag til Forza har så billige sko relativet til andre udbydere på markedet, er at de vælger ikke at bruge mange særlige ressourcer på at opdage, innovere og udvikle nye teknologier til deres sko. De går lidt med strømmen, og ændre først i deres sko, når andre producenter virkelig får et gennembrud på en spilforbedrende teknologi. I stedet vælger Forza at bruge deres ressourcer, på områder der i højere grad kan gavne spilleren, og på et område hvor der heller ikke er så mange dygtige konkurrenter. Forza vælger at poste mange penge i udviklingen af nye ketchere og teknologier, der kan være med til at hjælpe spilleren og forbedre hans eller hendes slag. Det er helt sikkert også derfor at Forza uden tvivl er med som firstmover når det kommer til ketchere, fordi det simpelthen er der de bruger alle deres ressourcer til udvikling og innovation.

 

Du kan finde ud af meget mere om Forza badmintonsko på sport-net.dk: Forza badmintonsko